KiSS – pralne plenice in vložki za ženske

Proizvodnja in prodaja pralnih plenic iz bambusovega in bombažnega frotirja z uporabo blaga iz ponovne uporabe za vrhnje plasti plenic.

Namen programa je pozitiven vpliv na zdravje otrok zaradi uporabe plenic iz naravnih materialov brez vpliva kemičnih sestavin, ki se uporabljajo v proizvodnji enkratnih plenic, zmanjševanje onesnaževanja okolja, uporaba blaga slovenskih proizvajalcev z akcentom na lokalne proizvajalce (Inplet Sevnica) in zaposlovanje šiviljcev/šivilj iz lokalnega območja.

Cilj je ozavestiti prebivalstvo o dobrem vplivu pralnih plenic na zdravje otrok in ohranjanje okolja, povečati uporabo pralnih plenic iz 2 na najmanj 20 % uporabnikov ter posledično zmanjšati količino odpadnega tekstilnega blaga i zaposliti 2-5 oseb iz  ranljivih ciljnih skupin.

Dejavnosti so proizvodnja in prodaja pralnih pleničk iz bambusovega frotirja in blaga iz ponovne uporabe, izvajanje akcij osveščanja o pozitivnih učinkih pralnih plenic, proizvodnja drugih higienskih pripomočkov iz blaga za mamice in dojenčke.

 

Osnovne info

Kontakt:

Vodja: Ksenija Lovrin Mačešić, ekonomistka

Telefon: 040 625 175

El. naslov: kiss@pralneplenice.si

 

Glavna dejavnost: proizvodnja tekstilni izdelkov

Partnerji: zdravstvene institucije

Kupci: starši otrok do 2 let, vzgojne ustanove

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text.

KiSS – pralne plenice in vložki za ženske

You May Also Like

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja