Kenga&Ru – izdelki za nedonošenčke

Kenga&Ru je prva spletna trgovina z izdelki za nedonošenčke v Sloveniji. Ustanovljena je bila zaradi osebnih izkušenj diplomirane babice in mamice nedonošenke, Jerneje Kern, ki je imela veliko težav z iskanjem tovrstnih izdelkov.

Potem, ko je nekaj let delala v zdravstvu in imela tudi uvid v prezgodnje porode ter nego prezgodaj rojenih otrok, se je taka zgodba zgodila tudi njej. Tako je na lastni koži izkusila, kako se starši nedonošenčkov počutijo in kaj potrebujejo. Ker je oblačila in pripomočke za svojo hčerko zelo težko našla, poleg tega pa niso bili čisto primerni in kvalitetni, se je v njej porodila ideja in želja po pomoči drugim staršem v taki situaciji. Po skrbnem raziskovanju je ugotovila, da so izkušnje drugih staršev podobne, zato se je ideja prelevila v izvedbo.

Njena vizija je preprosta – ponuditi izdelke, ki jih na slovenskem trgu še ni, poleg tega pa zagotoviti, da bodo ti izdelki največje možne kakovosti. Da bi to dosegla oblikuje tudi svojo blagovno znamko Kenga&Ru, preko katere zagotavlja lokalno in ekološko izdelavo, recikliranje, funkcionalnost ter moderen izgled. Vse za dobro počutje malih otrok in njihovih staršev.

@Jerneja Kern

kern.jerneja@gmail.com

Kenga&Ru – izdelki za nedonošenčke

You May Also Like

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja